maanantai 20. lokakuuta 2014

epv estekisat 18.10 klaukkala Ja kuulumisia

  Käytiin timin kanssa taas epävirallisissa kisoissa mitkä oli siis klaukkalan työväentalolla.
 Aamulla oli herätys kymmen aikaa ja lähdetiin puoli yksitoista kohti klaukkalaa.
 Klaukkassa oltiin jo viisitoista vaille yksitoista laitoin timin poksin lattialle ja menin auttamaan radanteossa. Kisat olivat siis sisällä joten ne oli timin ekat sisäkisat.
Timi  osallistui helppo mutkaan ja kv mutkaan.  Virheitä tuli kyllä mutta se ei haitaa mitään; keskivaikea mutkasta tuli 2 virhettä ja helppo mutkasta 2 virhettä, eli Timi sijoittui ekassa kv mutkassa ensimmäiseksi ja helppo mutkassa sijoittui kolmanneksi. Mutta nyt timi ei saa osallistua enään epävirallisissa kisoissa helppo suora alottelioihin, helppo suoraan ja kv mutkaan. Kuvia en saanut otettua näistä kisoista kun kamera ei suostunut ottamaan selkeitä kuvia.
Kaverini sai kyllä otettua Timin ekasta kv mutkasta videopätkän ekalta kierrokselta Video loytyy tosta linkistä;
https://www.youtube.com/watch?v=LIe6SHzeUGU&feature=youtu.be


Viime viikolla meille tuli hoitoon kaverini kani nimeltä Tico. Tico tuli keskiviikkona aamulla meille ja oli meillä Perjaintai iltaan asti. Tico oli siis Timin entinen häkki kaveri, mutta kun pojat eivät tuleet toimeen samasssa häkissä niin timi tuli meille asumaan.

Tico ja Timi kuitenkin tuli toimeen keskenään ilman tappeluita kun laitoin ne samaan paikkaan, että saisin muutamat kuvat pojista. Sisällä Ticolla oli oma häkki etten laitanut kummiskaan niitä samaan häkkiiin, että ei tulisi mitään tappeluita. Ticolle tein itse väli aikaisen häkin kanaverkosta.  Häkkistä ei tullut kovin hieno mutta kyllä se toimi kumiskin häkin pohjalle laitoin pyyhkeen ja fliisin kun ei oolut mitää muuta laitettavaa toki häkkiin sain laitettua vessalaatikon ja häkissä oli katto.


Timille on suunitelmissa jo uusi häkki mikä olisi  kaksikerroksinen, että timi saisi enemmän tilaa kuin nykyisessä häkkissä mikä on siis ihan tehdashäkki.

Seuraavat tapahtumat minne olemme Timin kanssa menossa niin olisi messuille molempina päivinä oltaisiin siellä joten saa
tulla moikkailemaan jos uskaltaa en syö teitä...
Timi toivottaa kaikkille oikein mukavaa syksyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti