sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Päivä ulkona

Moikka taas eli käytiin timin kanssa tänäänkin ulkona. Lähdetiin timin kanssa ihan kahdestaan ulos vaikka oisi pitänyt mennä kaverin kanssa ulos, mutta ei voinutkaan olla.
 Lähdetiin kotoolta yden aikaan viereiseen metsään juoksemaan kun oli hyvä ilma
. Kun oltiin Keskellä metsää niin päästin timin taas vapaaksi ja keräsin meille ison saaliin herkullisia mustikan varpuja ja muutaman kuusen oksan otin mukaan. 
Tein samalla timille esteradan kaatuneista puista ja käytin kiviä ja oksia. 
Timi tajusi heti että mistä on kyse, että rupeamme hyppimään esteitä timi tykäsi esteiden yli hyppimisestä vaikka se oli hieman erikoista keskellä mettää.
 Kun olimme ollut siellä jo jonkin aikaa niin sinne tullaan softaamaan.
 Istuimme siinä aikas lähellä niitä ihmisiä ne tajusi etten aijo liikua siitä kiven päältä mihinkään
 Istuin ja koitin kuvata Timiä mutta se ei oikein onnistunut koska timi Ei uskaltanut olla maassa kun vieressä menee ihmisiä.Joten tajusin lähteä kauenmaksi Paikkasta missä he pelasivat vein timin kallion toiselle pulelle jossa luuulin että oisi ollut rauhallisempaa mutta ei sitten ilmeisesti ollutkaan, kun ne koittivat osua meihin. Lähdimme heti kotiin päin kun ne melkein osuivat Timiä. Kun kävelimme kotiin päin toista kautta niin siihen tuli kysymään muutama pikku tyttö että saadaameko tulla silitämään tota pupua annoin tyttöjen silitää timiä. Kun tytöt lähtivät niin jatkoimme matkaa kotiin kun olimme koti pihalla niin päästin timin juoksemaan sisään kun kävin hakemassa postin. Timi oli mennyt penkin alle piilloon kun ei herra oikein halunnut mennä sisälle .. Kun olimme sisällä kävin pesemässä timin tassut ja viemässä sen takaisin häkkiin missä saa olla ihan rauhassa loppu päivän nukkumassa..
Nam nam Ompas hyvää nää oksat täällä päin metsää
 Kuunellaan Paukutelua
Jaa a mitäs tässä  nyt tekis

 Päivän saalis Mustakanvarpuja

 Oltiin Vähän Kieletyillä alueilla ( Leikki Puistossa)

 Leikitäänkö Piilosta Jookosta joo
 Oisko tuolla kivien välissä hyvä Piilopaikka ?
 Oisko Tää on hyvän näkönen Piilopaikka
Hihi Nyt se ei ainakaan Löydä mua täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti